Mr Galahad

Om du är man så får du inte duscha eller bada naken med ditt barn //Mr G

In Världen on 11 juni 2009 at 21:07

Daddy känner många av oss redan till. Han får en ojämn kamp för att få rätt att umgås med sina barn, en kamp som förs emot diskriminering, ett X som begått brott och fört bort hans barn utan tillstånd och ett rättsväsende som tycks helt förblindat av att kvinnor är ifrån Venus medan män är ifrån Helvetet.

Hans dotter har nu förlorat sin rätt till umgänge med sin pappa och vet ni varför? Jo de har duschat och sovit ihop utan kläder på. Det är som om vi alla dött och vaknat upp igen i det viktorianska England där minsta hudbit skulle övertäckas och man och fru knappt hade sett varandra nakna.

Fy fan!

Jag har inte ord för hur överdjävligt detta är. Tänk er själva någon jävla byråkrat sitter uppe på någon satans stol och säger att du inte får träffa din dotter/son längre eftersom du badat/sovit naken med henne/honom.
Än mer löjeväckande blir det när man läser detta Många föräldrar vill inte begränsa sina barns sexualitet, men är kanske rädda för att vara för gränslösa. Var går gränsen? Är det okej att bada med sitt barn? Sova naken med sitt barn? Låta det känna på ens könsorgan? – Ja, säger tveklöst Katerina Janouch. [RFSU] Det finns egentligen bara en gräns och det är den vuxnes gräns. Om den vuxne känner sexuell lust eller tillfredsställelse av situationen är man farligt ute. Då bör man söka hjälp. IngBeth Larsson tycker också att det är okej att vara naken och låta barnet känna. En femtedel av föräldrarna i hennes studie uppgav att barnen någon gång hade känt på pappas snopp av nyfikenhet. – Men det är också viktigt att föräldrarna känner att det känns rätt. Jag tycker att det är helt okej om pappa och mamma säger ”det här är min snopp eller snippa, den vill jag ha i fred. Där är din, den får du pilla på”, tillägger hon.”

Inte vet jag men det finns kanske en anledning till att titeln på artikeln där detta är hämtat ifrån är ” Ska barnen få känna på mammas snippa?”.

Jag kan bara med sorg i hjärtat känna med vår Daddy i hans oerhört svåra stund. Hur hanterar man att inte längre få vara med sitt barn? Jag har inga svar, bara en kvävande skräck att det kan hända mig med.

Fy faaaaaan!

Annonser
  1. Vad låg och liten du är…

    • Din kommentar talar för sig själv KÅ.
      Jag kan bara hoppas att du någon gång släpper din offerkostym och inser att bara för att du råkat ut för hemska saker ifrån en man så behöver inte det innebära att alla män är sådana. Världen är inte så enkel som du vill få den till.

      //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: