Mr Galahad

Letterman i blåsväder eller det främsta tecknet på att du är en fanatiker är att du saknar humor //Mr G

In Världen on 17 juni 2009 at 11:50

David Letterman fällde ett skämt om Sarah Palins (ni vet hon Chaneys vicepresident som inte tror på evolutionsteorierna och att mannen faktiskt skapades av gud och kvinnan av hans revben) dotter Willow.17s00-palin2-439_jp_955376b

Ett skämt som tydligen inte blev särskilt uppskattat i den mer konservativa, läs religiösa delen av USA och nu kräver man Lettermans avsked.

Jag har bara en kommentar.

Det främsta tecknet på att du blivit fanatisk är att du saknar förmågan att skratta om saken, kort sagt så har du förlorat humorn.

//Mr G

Annonser
 1. Så går det när man inte skriver sina egna skämt.Jay Leno är rolig,Davd Lettterman är bara en gammal gubbe som läser innantill.

 2. Tja, tycker man pedofilskämt är kul så är det klart att man reagerar mot att alla som inte tycker om sådant saknar humor.

  • Tack för att du bevisar min tes 😉 Fanatiker saknar humor.

   PS En pedofil är knappast intresserad av Palins 14-åriga dotter….

   //Mr G

 3. Tror inte Palin har intelligens nog för att ha humor. Kolla upp henne på Youtube, hon är så nära George Bush Junior som en kvinna kan komma. En askorkad religiös (kaka på kaka) kvinna som medvetet föder ett efterblivet barn för att hon är emot abort, som kämpar för den kristna högerns värderingar (fast hennes dotter blir gravid vid 15-16 års ålder, vilket iof är rätt vanligt för dem…bra jobbat, supermorsan!). Hennes kommentarer om Ryssland har alltid varit givande, klart hon har erfarenhet av utrikespolitik, man kan ju se Ryssland från vissa ställen i Alaska.

  Skämten som dras i t.ex Family Guy är betydligt grövre/hårdare och mer politiskt inkorrekta och serien går så vitt jag vet på Fox (likt Simpsons). Money talks, som de säger. Om Letterman drar in stålar till CBS (det är där han är tror jag) fortfarande så kommer han knappast få sparken.

  Tycker inte direkt han är rolig, även om jag sett hans program flera gånger (förut). Leno var roligare, med undantag för när det kom till politik. Letterman är politiskt intresserad och har haft duster med t.ex O’Reilly, Leno gillar…bilar…och hans politiska kommentarer är rätt tama, speciellt jämfört med Lettermans.

  • Ja jag kan bara hålla med dig.

   Det är lika svårbegripligt när Muslimska fanatiker bränner norska flaggor för att svensk media visat en skämt teckning om Muhammed.

   Fanatiker saknar humor.

   //Mr G

  • Sarah Palin är inte korkad. Om hon vore korkad hur kommer sig det då att Alaska har inga budget problem.
   Hon gav en utmärkt interview med Sean Hannity förra veckan. Hon har mer intelligens i hennes lilfinger
   än vad Joe Biden har i hela kroppen. Vad dom liberala ”state run” medierna skriver och visar i USA är rent skräp.
   PMSNBC, CNBC, CBS är i sängen med Obama. Kan inte få dom att göra sitt jobb.

   Nu till ”skämtet”. Letterman har inte varit rolig på åratal. Han är en föråldrad liberal ”skojare”
   och det är dags för honom att hänga upp hatten.

   • Fru Palin har på alldeles egen hand visat sin något märkliga logik, exempelvis när det gäller hennes erfarenheter av utrikespolitik. Googla och se.
    Korkad tror jag inte heller att hon är men hon ÄR i allra högsta grad en kristen fanatiker och som sådan så saknar hon humor vilket fått henne att blåsa upp denna storm i ett vattenglas till vettlösa proportioner. (Se pedofil kommentaren nedan)
    Hon har fö mycket lite att göra med Alaskas budget (icke) problem, det har med naturtillgångar, folkmängd och annat att göra, inte med vem som är senator.

    Må vara att det kanske inte var ett roligt skämt men vad har DET med saken att göra?

    Jag vidhåller att fanatiker saknar humor och mitt råd till alla Palin(are) är SPÄNN AV!

    //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: