Mr Galahad

Så går det när de giriga får bestämma. //Mr G

In Världen on 23 juni 2009 at 9:57

En söderhamnsbo har i dagarna åtalats för att ha lagt ut länkar till hockeymatcher som canal+ tydligen hade upphovsrätten till. Man kan uppenbarligen inte åtala de ansvariga bakom publiceringen av denna webb TV utan åtala istället den som länkar dit.

Så om vi ska använda samma logik kring PUL brott så skulle alltså jag om jag länkar hit kunna åtalas för brott mot PUL trots att det inte är jag som begår brottet. Men jag länkar ju till de som begår brottet så det är ju samma sak eller hur. (Ironi).

Det är sådant här som händer när man låter kapitalet och giriga människor bestämma vad som ska vara olagligt och ej.
De ska ha sina pengar och de är bokstavligen beredda att gå över lik för att få mer av dem.

Skärpning fjollor!!

Det är precis av denna anledning som vi, folket måste sätta ned foten och visa de etablerade partierna som antingen inte förstår eller medvetet valt att gå i kapitalets koppel och hjälpa dem montera ned våra rättigheter till förmån för deras föråldrade affärsmodeller.

Piratpartiet måste komma in i riksdagen för på det viset kan vi medborgare vara säkra på att sådana saker som FRA, Ipred och den kommande Acta lagen aldrig kommer att smygas igenom av våra sk förtroendevalda.

Rösta pirat!! DN SVD

//Mr G

Tillägg:
Givetvis så måste man förklara hur det ligger till med jäv situationen i Pirate Bay rättegången. Vad är oddsen på att man ”råkar” lotta en domare som inte bara är med i en upphovsrättsskydds förening utan två!
Jag tror inte på slumpen och det är vi nog många fler som inte heller gör.

Att Tomas Norström bara var med i dessa föreningar för att  ”förkovra sig i upphovsrättsliga frågor” kan väl ändå ingen människa tro på?
Om så vore fallet så kunde han ju lika gärna ha varit med i piratpartiet eftersom det knappast finns några som vet mer om dessa frågor, dvs den andra sidan av dessa frågor än de som slåss för att skydda individernas rätt till integritet på nätet.

Det luktar illa det här, som om en död hund låg begraven i domstolen.

Annonser
 1. Rättvisan må vara blind, men när man inte ger henne någon vit käpp utan låter henne snubbla över sig själv och krossa oskyldiga under sina stenfötter är det något allvarligt fel på Sverige.

 2. Apropå jäveriet så har du väl inte missat TPBs vädjan om vittnen?
  http://thepiratebay.org/blog/161

  • Intressant, även om det känns osannolikt att någon ifrån de kretsarna skulle ha civilkurage nog att stå upp mot de smutsiga metoder som kapitalet använder för att sätta dit fildelare. Det är riktigt skrämmande att en domare med den bakgrunden tillåts sitta till doms i en sådan rättegång.
   Man ser vissa paralleller med detta, juristen som har som yrke att företräda asylsökande tycker inte heller att han är olämplig för uppdraget. ”Han skiljer mellan sina privata åsikter och sin yrkesutövning” enligt honom själv.

   Vad blir nästa grej? En SD medlem som sätts till doms vid ett hatbrott som riktar sig mot invandrare?

   //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: