Mr Galahad

Vad kallar man det när en regering kastar ut familjer ifrån sina hem pga deras ursprung och sedan låter familjer med den ”rätta tron” flytta in i deras hem?? //Mr G

In Världen on 02 augusti 2009 at 20:22

Det finns ett bra ord för sådant beteende av en stats regering. Apartheid

Går det överhuvudet taget att argumentera för det riktiga i att med våld ifrån Israelisk kravallpolis och frivilliga civila med den ”rätta tron” tvinga bort det 50-talet individer, varav ca: 20 barn, ifrån sina hem som man förmodligen byggt upp gemensamt under generationer?

Enbart för att man vill utöka områdena för de med ”rätt tro”?

”Jag beklagar dagens helt oacceptabla handlingar av Israel. De står i skarp kontrast till vad Genève­konventionen säger om ockuperad mark”, säger FN:s speciella sändebud för fredsprocessen i Mellanöstern, Robert H Serry, till BBC.

Israel har ockuperat östra Jerusalem sedan 1967.

– ”Vi kan inte acceptera att judar inte har rätt att bo och köpa bostäder överallt i Jerusalem”, sade premiärminister Benjamin Netanyahu i en kommentar till vräkningarna.

Har inte Palestinier då samma rätt herr premiärminister? Har de rätt att bo var de vill??

Ironiskt nog så använde den Tyska regeringen 1938-45 samma taktik för att fösa ihop Judar och andra med ”fel tro” eller som helt enkelt var icke önskvärda, i Ghetton för att slutligen samla ihop dem och skicka dem till ”arbetslägren” för att mördas.

Kanske skickas de nu nyligen hemlösa Palestinierna till det moderna koncentrationslägret i Gaza så att de enklare ska gå att göra till ”collateral damage” vid nästa anfallskrig. Målet torde vara tydligt för alla och en var som är villig att se bortom lögnerna och propagandan.

Den slutliga förintelsen av det Palestinska folket – i självförsvar givetvis (Ironi)

DN DN2 AB SVD X-pressen

//Mr G

Lämna en kommentar