Mr Galahad

Finns det inga gränser för vad omvärlden ska blunda för i mellanöstern //Mr G

In Världen on 17 augusti 2009 at 20:12

Idag läser vi om illegal organhandel som tydligen började i den stora korruptionsskandalen i Brooklyn, NY och kanske har sina rötter ibland de unga Palestinska män som tillfångatas på Västbanken och Gaza.

Det många frågetecken kring detta ännu men en sak är dock säker, det finns ett enormt behov av mänskliga reservdelar och marknaden är extremt lukrativ för den som har möjligheter att ordna dessa reservdelar.
Det gör hela frågan än mer intressant och trängande att få svar på.

Tänk om dessa anklagelser är sanna? Kan ni tänka er hur avskyvärda dessa människor eller ska man kanske kalla dem asgamar, i så fall är? Nästa fråga jag då skulle ställa är, försöker en läkare som vet att han kan tjäna 100 000 dollar på en ung mans kropp ens rädda dennes liv?

Hur mycket är en palestinsk stenkastares liv värt??

//Mr G

DN

Annonser
 1. Tja, den självklara motfrågan är ”Hur mycket är en palestinsk stenkastares offers liv värt?”. Det vore en poetisk rättvisa om våldsbrottslingar och terrorister fick betala tillbaka till det samhälle de försöker förstöra genom att rädda livet på en oskyldig samhällsmedborgare.

  Dessvärre tyder det mesta på att det bara är en av många antisemitiska konspirationsteorier som florerar i Mellanöstern.

  • Skulle du vilja vara lite tydligare med vad ”det mesta är” för såvitt jag kan se så finns det ingenting som talar emot det.

   Vi har:
   1 judisk individ som gripits av FBI i en stor korruptionsskandal med flera inblandade högt uppsatta judiska individer, för att ha sålt och levererat illegala organ ifrån just Israel. Ett land som är i stor brist på lagliga donatorer av sagda organ, precis som alla andra länder i väst.
   Då återstår frågan var kommer de ifrån?

   Flera familjer som kommer med liknande påståenden om att deras söner tillfånga tagits och sedan dykt upp några dygn senare döda med sina bukar uppsprättade, för att sedan under Israelisk militär övervakning begravas nattetid med cement.
   Kan du kommer med en logisk förklaring till det aningen underliga tillvägagångsättet??

   Givetvis så är detta inte bevis med det är mer än tillräckligt för att undersöka saken närmare. För är det så att detta existerar så är det bortom alla avskyvärda brott som någon grupp människor någonsin gjort, tom bortom nazisternas brott.
   De begick sina brott pga en närmast religiös övertygelse om att judarna och alla oliktänkare var onda och hotade den ”rena” rasen. Deras motivation att mörda var inte pengar, vilket i min bok faktiskt är värre. Den ena är galen medan den andra bara är beredd att göra vad som helst för pengar.

   Problemet är att ingen kommer att våga röra i detta just pga att det är Israel som pekats ut och judiska läkare och soldater som står i blickfånget.

   Vi kan inte fortsätta att se åt andra hållet bara för att de råkar vara ättlingar till offren för en av de största brotten som mänskligheten känner till.

   //Mr G

  • Javisst låt de rika samvetslösa ”oskyldiga” människorna i väst föda marknaden som mördar tonåringar för att kunna skörda deras organ.

   Det är inte lilla söta Ingrid 6 år som behöver ett nytt hjärta detta handlar om, för hon har nämligen väldigt sällan de pengar som behövs för att köpa ett illegalt nytt hjärta.

   //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: