Mr Galahad

I de allra flesta brottsfall saknas bevis innan utredning påbörjats //Mr G

In Världen on 20 augusti 2009 at 10:43

Så är det faktiskt, en misstanke uppstår och utredare börjar sedan undersöka om det finns substans i denna misstanke.
Finns substans så undersöker man mer och till slut så har man kanske tillräckligt för att ta någon till domstol.

Detta verkar vara något som är fullständigt främmande för alla proIsraeliska krafter. De menar istället att för att få komma med misstankar och anklagelser mot den Israeliska staten så måste man redan ha bevisen framme. Vilket i sig är en omöjlig ekvation eftersom ingen kan utreda brott begångna i Israel och i av landet ockuperade territorier av Israeliska medborgare utan att blanda in den Israeliska regeringen.

Så istället ylar man om antisemitism och gör jämförelser med medeltida anklagelser om barnaoffer och andra färgstarka brott i sina försök att blanda bort korten.

Ta ett ögonblick och fundera över hur man exempelvis behandlat anklagelserna om satanistiska barnmord i svensk småstadsidyll under 1990-talet. Först kom vittnet, som berättade om fasansfulla händelser som hon påstod att hon varit med om. Sedan kommer anklagelserna mot hennes föräldrar och senare ett större antal olika män och kvinnor. Först därefter kommer utredningen, besökande av alla platser flickan pekat ut, uppgrävandet av påstådda gravar där man inte hittade något alls och slutligen den enda slutsatsen som kunde göras.

Allt var påhittat av en mycket sjuk liten flicka. (hennes pappa fick dock snällt sitta kvar i fängelset trots detta.)
Så även i de mest hårresande och avskyvärda fall så måste utredning ske för att skingra lögner ifrån fakta.

Vi vet inte vad som är sant och ej i dessa anklagelser, det vore inte första gången som Israel kraftigt tillbakavisar anklagelser om brott som sedan visar sig vara helt och fullt sanna. Trots detta har ännu ingen Israelisk militär dömts för krigsbrott inte ens den man som beordrade mordet på FN ambassadören Folke Bernadotte (han med de vita bussarna som med risk för egna liv räddade omkring 15000 människor undan de nazistiska koncentrationslägren) den framtida israeliske premiärministern Yitzhak Shamir anses ha begått ett brott.

Men dessa anklagelser är väl också antisemitiska de med, trots att de anses vara allmänt vedertagna idag.

Varje misstanke om brott, varje anklagelse om brott bör utredas för att ta reda på om det finns substans i dessa anklagelser. Om den anklagade är jude, muslim, sverigedemokrat eller trädgårdstomte har i sammanhanget då mycket lite att göra med själva utredningen.

Vi vet att Israel begått krigsbrott, som de själva hävdar att de inte gjort givetvis.

Vi vet att illegal organhandel är en oerhört lukrativ marknad, vad sägs om 150 000 dollar (Ca: en miljon kronor) för en njure?
Själva idén med att stjäla organ ifrån dödade palestinier är i sig en lysande affärsidé som tillhandahåller i stort sett en aldrig sinande ström av organdonatorer som inte kräver betalt och som man dessutom kan ta alla användbara organ ifrån. En enda kropp skulle kunna generera uppåt miljonen dollar, pengar som tveklöst skulle räcka till att muta alla som behövs mutas och dessutom enkelt kunna finansiera ytterliggare införskaffanden av ”donatorer”.

Vi vet att sådant sker över hela världen även om man i de flesta fall använder sig av fattiga som lockas av kontanta medel men sedan aldrig ser dagens ljus igen. Skulle judiska brottslingar ha någon slags högre moral i sådana sammanhang än övriga världens brottslingar eller vad?

Skulle samme soldat som medvetet skjuter civila som viftar med vita flaggor tveka att frakta kroppar till en viss läkare mot att han får 10 000 dollar? Troligen inte. Girighet är inget som känner några religiösa gränser och den drabbar alla typer av människor, i synnerhet i krig.

Att vara jude innebär inte att man är höljd över varje misstanke .

Så sluta nu upp med dessa skenheliga protester mot anklagelserna och gör något åt dem istället. Låt internationella utredare undersöka denna och alla andra misstankar som rests i Israel-Palestina konflikten.
Även judiska regeringar måste ta ansvar för de fel och eventuella brott som begås av deras medborgare.

//Mr Galahad

Pål Bergström Per Garthon Åke Wreden Niklas Ekdahl

DN AB1 AB2 AB3 SVD1 SVD2

Annonser
 1. Varför skulle man be om ursäkt? Varför inte utreda om det faktiskt ligger sanning i det istället med tanke på vad som har uppdagats i USA.

  http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/08/mer-organstold-censur-och.html

 2. Dålig jämnförelse

  I en journalists fall är skrivandet av en artikel som att gå till domstol.

  En anledningen varför artikeln överhuvudtaget publicerades i Aftonblaskan, var för att den målade ut Israel som en skurkstat. Helt enligt aftonbladets agenda. Att det saknas bevis var av mindre betydelse.

  Ynkligt att du håller Aftonbladet om ryggen.

  • Först och främst så är slutsatsen om att en journalists skrivande är detsamma som att gå till domstol gravt haltande, då skulle inte en enda kriminalreporter ha kvar minsta trovärdighet eller ens läsare med tanke på alla klavertramp de gjort under åren.

   Fast det är klar är man fundamentalist och anser att svensk media har dolda agendor och försöker att måla upp Israel som en skurkstat istället för att inse sanningen dvs att Israel är det du väljer att kalla skurkstat, jämförelsebar med flera diktaturer och andra stater som låter ändamålen helga medlen i kampen mot vad de anser är terrorister. Så är det ju tämligen svårt att över huvudet taget föra en dialog.

   Man ser kort sagt inte skogen för alla träden.

   Det jag håller om ryggen kallas med ett enkelt uttryck för rättvisa och min egen åsikt att alla stater alltid ska följa FNs konventioner oavsett hur svårt det då gör att föra en kamp mot fiender, yttre som inre.
   Om vi tillåter att enskilda stater ruckar på dessa gränser utan att tydligt protestera och göra vad vi kan för att hindra dessa brott ifrån att fortsätta, så kan vi lika gärna börja dela ut vapen på gatorna och låta Darwins lag om överlevnad sköta resten.

   Själv tycker jag att du är ynklig som utgår ifrån att allt negativt som uttalas om Israel är lögner och förtal och allt som Israel själva säger är det fullkomliga sanningen. Nej förresten det är inte ynkligt utan snarare infantilt på gränsen till idioti.

   Väl mött 😛

   //Mr G

 3. Varför ska Israel utreda anklagelser om Blood Libel, speciellt när kopplingarna är långsökta och baserade på etnicitet. varför kräva att Israel utreder om Förintelsen ägt rum i samma veva? Blanda något skevt vittnesmål från en Överlevare med ett palestinskt Förintelseförnekande från 90-talet, och voíla.

  • Först och främst så har det sk blood Libel inget som helst med modern tid att göra, sådant hör till medeltiden vilket förvisso somliga verkar ha fastnat i.

   ”Långsökta kopplingar”?? En judisk man säljer illegala organ han själv påstår kommer ifrån Israel, som har mycket stor brist på donatorer precis som resten av världen. Do the math – De kommer någon annanstans ifrån. DVS olagliga donationer som i så fall innebär att man antingen köper organ ifrån fattiga eller att man stjäl dem ifrån de döda. Svårare än så är det inte och det är definitivt värt att utreda bara på de grunderna.

   Men vidare så tillkommer då anklagelserna ifrån Palestinska familjer om just dessa ting vilket i ännu högre grad gör att en utredning borde vara nödvändig.

   ”Baserade på etnicitet” Hur så? Påstås det någonstans att alla judar mördar och stjäl sina offers organ eller vad?

   Snarare är det motagitatörerna som baserar sina argument på just etnicitet när man enligt automatiska dogmer ylar om antisemitism vid minsta kritik eller anklagelse mot Israel och eller judar. Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att sådana som dig menar att judar just på grund utav att de är judar därmed står ovan varje misstanke om brott.

   Mer rasistiskt än så blir det inte.

   Den som ärligen är intresserad av att ta reda på sanningen bakom dylika anklagelser utreder dem för att på sätt ta reda på mer fakta. Dock bör av objektivitetsskäl inte Israel själva, lika lite som Hamas eller dylika organisationer, utreda dessa anklagelser. Den utredningen borde lämnas till Internationella krafter, förslagsvis FN eller möjligen Europol/Interpol.

   //Mr G

 4. Väl skrivet, du sätter ord på mina tankar när jag inte själv klarade av det.

 5. Israel dödar Palestinska pojkar och stjäl deras organ för transplantationer!
  Källa :
  1- Ockuperade Jerusalem: 9 Januari, 2002 (IAP News http://www.iap.org/)
  2- Resumen News Service http://www.nodo50.org/resumen
  3- UNITY NEWS
  Israel erkände av taktiska skäl på Torsdagen att doktorer vid Israels rättsmedicinska institut (Abu Kabir) hade avlägsnat de vitala organen ur tre palestinska barn i tonåren vilka dödats av den Israeliska armen, för tio dagar sedan.
  Den Israeliska hälsoministern Nessim Dahhan gav som svar på en fråga ställd av Ahmed Teibi medlem i det Arabiska Knesset, att han inte kunde förneka att organen av dessa palestinska ungdomar, vilka dödats av den Israeliska armen, hade avlägsnats och använts för transplantationer eller för vetenskaplig forskning.
  ”Jag kan inte säga med säkerhet att någonting sådant (att man avlägsnade organen) inte hände.”
  Teibi sa att han hade fått trovärdiga bevis som bevisade att Israeliska doktorer vid rättsmedicinska institutet avlägsnar vitala organ som hjärta, njurar och lever ur palestinska ungdomars och barns kroppar vilka dödats av den Israeliska armen i Gaza på Västbanken.
  Israeliska myndigheter håller normalt kvar de döda palestiniernas kroppar i ett par dagar utan att ge någon förklaring.
  Den 30 December dödade den Israeliska armen tre palestinska pojkar i 14-15 års åldern nära Khan Younis under oklara omständigheter.
  Armen sände ut motsägelsefulla rapporter angående dödandet, medan palestinska källor anklagade israeliska trupper för att de kallblodigt mördat dessa tre obeväpnade pojkar.
  De tre kropparna lämnades över till palestinierna för att begravas den 6 januari.
  Fast, kort före begravningen undersökte palestiniernas medicinska myndigheter kropparna och fann att huvuddelen av de vitala organen saknades ur deras kroppar.
  Israelisk media har så gott som ignorerat hela händelsen.

  • Intressant.. Men dina länkar leder ingenstans..

   Inte att jag inte tror på det som sägs utan jag hade velat haft källorna.

   Däremot så vet vi att organstöld har skett på det medicinska institutet Abu Kabir tidigare.

   I en artikel skriven av Jonathan Rosenblum i Jerusalem Post; October 17, 2000 skriver han:

   ”The family of Alastair Sinclair, a Scottish tourist who hanged himself in an Israeli jail, was forced to bring suit for the return of missing body parts.

   University of Glasgow pathologists who did an autopsy at the request of Sinclair’s family, found that it had been returned without a heart (which they suspect was used for a transplant) and without the crucial bone needed to confirm the claim that he died from hanging.”

   Ingen rök utan eld..

   //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: