Mr Galahad

Fanatikerna Liebermann & Co ylar vidare //Mr G

In Världen on 22 augusti 2009 at 12:00

Det är väl egentligen föga förvånande att just Liebermann är den som slår på den stora trumman i ”den diplomatiska krisen” som han själv skapat. Det är ju just detta han blev vald på, extremistiska åsikter mot alla som inte hyllar Judarna som guds folk. Kom ihåg att detta är samme man som krävde att alla invånare skulle svära lojalitet till Israel eller förlora sina medborgerliga rättigheter inför valet i våran och hans parti är det tredje största i Israel.

Att han hotar Carl Bildt inför hans resa till landet om 9 dagar säger väl betydligt mer om dessa fanatiska individer än vilken hållning svenska regeringen har gentemot en artikel som lyfter fram anklagelser. I Sverige råder såväl press som yttrandefrihet. Koncept som utan tvekan är ganska svårt för dessa fanatiker att förstå precis som de inte förstår konceptet mänskliga rättigheter.

I Israel tillåts bosättare, Liebermanns grannar på illegalt ockuperad mark begå brott efter brott mot den infödda befolkningen, Araberna. Utredningar, i de fall som det faktiskt blir några utredningar slutar i de allra flesta fall med nedlagda utredningar. Bosättarvåldet kan fortgå ohejdat och alltför ofta har Israeliska polis fångats på film medan de står och utan att ingripa bevittnar detta våld. Därför kan man ställa sig frågan; ”Hur mycket resurser och energi lägger Israelisk polis ned för att finna 3 unga bosättare som med basebollträn misshandlar två gamla Palestinier, enbart för att de är Palestinier medan deras handlingar också råkar bli filmade av en B’tselem kamera.

Dessa kriminella människor är Liebermanns maktbas.

Det man försöker göra med alla till buds stående medel just nu är att blanda bort korten så att vi istället för att ställa krav om utredningar och ifrågasätta Israeliska brott mot de mänskliga rättigheterna. Så vill man lura oss till att diskutera antisemitism och svensk eftergifts politik under andra världskriget istället.

Frågan kvarstår vad är ni så rädda för??

BBC News en Israelisk officer vittnar om våldet mot oskyldiga

BBC News om Liebermanns reaktioner på artikeln i Aftonbladet

//Mr Galahad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: