Mr Galahad

Vem blir nästa offer för pedofilhysterin? //Mr G

In Världen on 15 september 2009 at 14:23

Alan Street blev 26 år gammal.

Han torterades till döds av tre män som tidigare spritt ut ett rykte om att han var pedofil, och hans kropp gömdes sedan i en avloppsbrunn. Alan dömdes 1999 som 16-åring för våldtäkt, vars straff han avtjänat och har inte inte förekommit i några utredningar eller sedan dess. Hans skuld till samhället betalades men det räckte visst inte för 3 individer som nu jagas över hela Storbritannien.

Han blev det senaste offret för pedofilhysterin som sveper över världen som en slags given rätt för alla och envar att hänga ut, bespotta, skada eller tom som nu mörda en annan människa vid minsta lilla misstanke om sexuella brott mot barn. Det är inte svårt att förstå hur en pappa eller vem som helst som är barnkär skulle få mycket svårt att kontrollera sin själv om han tror sig veta att sådana brott pågår.

Men att vi i allmänhet blir mycket upprörda av sådana brott ger oss inte rätt utöva någon egen rättvisa snarare ger det mer vikt till argumenten om att förhindra att information om individer som misstänkts och tom fällts för dylika brott, når ut till allmänheten. Det finns uppenbarligen sådana där ute som inte kan handskas med vetskapen om att en dömd sexbrottsling bor i området utan att ta sig rätten att ytterliggare straffa denne bortom det straff de redan fått.

Än värre blir hela denna hysteri när enskilda individer tar sig rätten att bestraffa dem som de själva misstänker för sådana brott oavsett om det finns någon substans i de misstankarna eller ej.

Vem blir nästa offer? Din pappa, din bror eller kanske rent av din son?

//Mr Galahad

Sky News Telegraph

Annonser
 1. MrG!

  Världen verkar vara galen ibland. Det här är onekligen ett område där många verkar reagera på ett helt och hållet orationellt sätt. Tyvärr verkar det dessutom sträcka sig långt upp i makteliten med tanke på vad som nyligen rapporterats om ECPAT från representanter i Piratpartiet.

  • Jo jag har sett diskussionerna och håller fullkomligt med bloggare som Oscar Swartz.

   Man låter ändamålet helga medlen och att polis och säkerhetspolis välkomnar dessa maktmedel är i sig föga förvånande.

   Väl mött.
   //Mr G

 2. […] den myten nästan var punkterad, helt punkterad är den dock inte enligt en del, började man under 00-talet att sprida myten mäns-våld-mot-kvinnor-epidemin. […]

 3. […] den myten nästan var punkterad, helt punkterad är den dock inte enligt en del, började man under 00-talet att sprida myten mäns-våld-mot-kvinnor-epidemin. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: