Mr Galahad

Pedofilhysterin fortsätter in absurdum //Mr G

In Världen on 17 september 2009 at 8:53

Jaha då är vi igång igen då..

I världen finns det omkring 7 miljarder människor.
Forskningen har beräknat antalet individer med pedofila drag till omkring 4% (Nu ska vi vara medvetna om att ingen blir pedofil för att han/hon tittar på barnporr men ändå) det innebär att omkring 280 miljoner människor världen över alltså skulle ha en sexuell läggning med pedofila tendenser, vilket på intet sätt är samma sak som att dessa är aktiva pedofiler som begår brott.

Omräknat på en dag skulle siffrorna som AB via FN nu kommer med innebära dryga 64 miljarder pedofiler som sitter och söker barnporr per dag
.

En fullkomligt löjeväckande siffra eftersom det bara finns knappt 7 miljarder invånare i världen enligt Population Reference Bureau.  Menar man kanske att varje individ på jorden gör minst 9 sökningar efter barnporr per dag eller att alla dessa 280 miljoner (varav en stor del sannolikt inte ens har möjlighet att komma online) gör minst 228 sökningar per person och dag? Fundera ett slag på exakt hur många sökningar det faktiskt är att göra varje dag.

Alltså detta är bara ytterliggare en i raden av skrämselpropaganda för att få oss att gå med på ännu större restriktioner i vår personliga integritet för att fånga/stoppa dessa ”monster”.

Givetvis finns det en marknad för sådant material och den ska bekämpas precis som marknaden för illegala substanser. MEN utan sådant här skitsnack och helt klart utan att staten censurerar nätet på eget bevåg som nu sker.

Man talar om 140 miljarder kronor i omsättning, en siffra som iaf jag undrar hur man kommit fram till. Det är ju inte direkt så att dessa individer redovisar sina inkomster för skatteverket eller motsvarande. Men för att sätta den siffran i relation till något verkligt så omsatte Sony Ericsson omkring 208 miljarder kronor under 2008 vilket är ungefär samma siffra (204 miljarder) som hela Private media group (En av världens största pornografibolag) omsatte under samma år.

”Våren 2005 lyckades ECPAT trumfa igenom ett ”frivilligt” samarbete mellan Internetoperatörer och RKP. Det går ut på att operatörer (som Telia) skall blockera sina kunders åtkomst av delar av Internet. RKP sätter ihop en lista på sajter som de anser skall blockeras. Det hela regleras av ett avtal.

Både listan och avtalet är hemliga och får ej granskas av allmänheten. I ett demokratiskt samhälle kan man självklart inte ha en statlig myndighet som utan insyn censurerar information.

Vi vet att RKP försökte blockera hela Pirate Bay bakom ”barnporrfiltret”. Vi vet också att de faktiskt blockerade åtkomsten av en sajt som drevs av organisationen Piratbyrån och som handlade om kritik av copyright. En konstnär hade lagt ut en familjealbumbild av sin 2-årige son, en son som bär samma namn som sajten (Kopimi = ”Copy Me”). Polisen hävdade att bilden var barnporr. De som ser bilden tar sig för pannan, så även den åklagare som till sist övertalades att bedöma den. Men om det nu var polisens juridiska bedömning, varför försökte man inte stänga sajten och lagföra Piratbyrån och konstnären? Det hela låg på en server i Sverige.

Avtalet och blockeringslistan läckte från operatörerna för två år sedan. Avtalet (som det såg ut då i alla fall) handlar inte om att blockera vad en polis personligen kan anse vara osmakligt eller möjligen barnporr.

Avtalet handlade om att endast ”begränsa kommersiell distribution av dokumenterade sexuella övergrepp på barn”. Mer konkret skall polisen välja ut ”Internetadresser som RKP har konstaterat innehåller material som visar dokumenterade sexuella övergrepp på barn och där distributionen av sådant material är olagligt enligt svensk lagstiftning”.” Läs mer här

”He who would trade liberty for some temporary security, deserves neither liberty nor security.”
Benjamin Franklin.

//Mr G

UNT

Annonser
  1. […] nyheten. Men ändå. Jag tycker, oavsett varifrån rapporten kommer, så känns den lite lagom absurd, skriven av någon som, liksom Obama, gärna vill ha sin ON/OFF-knapp tillgänglig, när det är […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: