Mr Galahad

Anonyma troll utpressar media till tystnad//Mr G

In Världen on 11 december 2009 at 15:41

Ingrid Carlqvist fick häromdagen sparken ifrån sitt uppdrag som chefredaktör för tidningen Villaliv.

Hon fick det för att anonyma individer genom falska anklagelser och grova påhopp på Ingrid utpressat tidningen genom dess annonsörer. Detta för att Ingrid som är en utmärkt journalist och därtill författare av bla boken ”inte utan mina söner” privat använder sin grundlags skyddade rätt att uttrycka sin egen åsikt.

Att peka ut orättvisor som drabbar män och att visa upp den smutsiga verklighet som feminizmen (Mr G’s benämning på radikala feminister, inte att förvillas med vanlig feminism dvs lika villkor för alla-ismen) orsakat bland våra myndigheter och rättsinstanser.

Det är fegt, fegt, fegt att göra på detta vis och i synnerhet eftersom de här individerna inte ens har modet att stå för det som de sagt till Villaliv och dess annonsörer.

Det är visat med all önskvärd tydlighet att dessa grupperingar arbetar enligt principen ”ändamålen helgar medlen” vilket i princip innebär att vem som helst kan bli deras nästa offer. Härnäst kanske de ringer din arbetsgivare och hävdar att du förskingrar eller begår andra brott om de anser att du är ett hot mot deras sak.

Fast en sak måste vi ändå tacka dem för, nu slits nämligen dessa individers förnuftslösa argumentation och faktaavvisande åsikter fram i ljuset av allmänheten via all denna media attention som pågår och Ingrid är nu den första martyren i kritiken mot könsdiskrimineringen mot män i Svedala.

”Syns du inte så finns du inte” – Lyder ett gammalt ordspråk.

Nu syns du Ingrid, nu syns du ordentligt…

//Mr G

Expressen Dagensjuridik Lars Johansson för HD Second-Opinion Pelle Billing

 1. Om jag säger som så.
  Sanningen jagar alltid i fatt.
  Denna gången blir det förr ÄN senare.

  Jag kan inte tänka mig att denna fega person ens i sin vildaste fantasi skulle tro att tack vare denne skulle Ingrid få så mycket plats i media där hon får ut det hon och vi står för.

  Det får vi ju tacka för.

  En Ingrid utan munkavle – vad häftigt 😉

 2. Kan inte nog uttrycka min uppskattning för Ingrid Carlqvist som vågar ta upp detta tabu belagda ämne. Hon har min fulla sympati och mitt stöd. Har just sänt mail till VillaLiv och till flera av deras potentiella annonsörer att jag inte tänkter ta del av denna tidning på något sätt. Jag uppmanar flera att göra detsamma.

  Hälsningar

  Nils

  • De borde ha fått en del att göra där på kundtjänst, synd bara att de sannolikt är någon stackars receptionist som får dem och inte VDn själv.

   //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: