Mr Galahad

Att ta hämnd är tydligen enbart kvinnans rätt

In Världen on 03 februari 2010 at 9:53

En 37-årig man som var otrogen mot sin fru med flera andra kvinnor utsattes för en minst sagt utstuderad och grym hämnd.

Älskarinnan ringde upp mannen och ville träffas på ett hotellrum.

37-åringen åkte gladligen dit – och lät sig handbojas i sängen av älskarinnan, då han förväntade sig något annat. Då sms:ade hon de tre andra kvinnorna (frun till mannen samt älskarinnans syster som inte hade med saken att göra öht) som kom upp till rummet och började skälla ut och på olika sett förnedra den hjälplöse mannen.
Therese Ziemann tog det hela lite längre och visade vad hon tyckte om hans otrohetsvanor. Hon klippte upp hans kalsonger och limmade fast mannens snopp mot hans mage.

Kvinnorna har förvisso straffats med ett års villkorlig dom samt samhällstjänst för dådet men jag vill att ni funderar en minut på vad som hade hänt om två-tre män hämnats på en otrogen kvinna genom att exempelvis limma ihop hennes lår. Låt mig stava det för er. R-A-M-A-S-K-R-I

Varje feminist i hela världen skulle likställa dådet med våldtäkt och göra det till ett uttryck för den patriarkala maktens vilja att kvinnan ägs av en man.
Eva Lundgren skulle gå ur ide ännu en gång för att proklamera sanningen ”att dessa män bara är som alla andra män” och att det är kvinnans rätt att hoppa i säng med vem hon vill, dvs så länge det inte är fler än en man i taget och de bara har sex i missionärsställningen eftersom allt annat verkar vara ett mått på kvinnoförnedring.

Det är ju allmänt känt att män rent generellt föraktar kvinnor och då i synnerhet de män som råkar ha arbetat sig upp till en hög position i sitt yrke. Särskilt sant är detta tydligen för de fåtal män som arbetar för jämställdhet, kvinnofrid och mot övergrepp mot barn. Vore det då inte enklast att helt enkelt förbjuda män att arbeta i alla former av maktpositioner, på dagis, inom skolväsendet för att inte tala om inom rättsväsendet och politiken. Det blir väl jämställt och bra?

Jag säger som Genusnytt

”Hur är det egentligen med mansbilden hos dessa två skribenter? Är det inte ett ganska tydligt mansförakt som kommer i dagen?”

//Mr G

Annonser
  1. Har lämnat följande kommentar på en annan blogg, men den passar bra även här:

    I slutändan handlar det om dominans och fördelar, dvs vilka som ska dominera i det framtida samhället, vilka som ska få fördelarna. Jämlikhet och millimeterrättvisa är bara konstruktioner av den tänkande delen av hjärnan, dvs den del som har minst betydelse i sammanhang som handlar om revir, makt och pengar. När tillräckligt många män har blivit undanskuffade i det maktspelet är feminismen slut – och det vet alla. Vill kvinnor konkurrera får de göra det på lika villkor. För tillfället låter vi oss luras och förledas av diverse feministiska ideologier och fantasier. Kommunismen lekte med samma idéer om jämlikhet men se hur det gick för den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: