Mr Galahad

Tanja och Mattes sköna låt och annat smått och gott

In Världen on 04 februari 2010 at 18:19

Genusväldet drar fram!

Tanja på ”Den nya välfärden”

Genusväldets undergång (Humor)

//Mr G

Annonser
 1. Tanja är en ljuspunkt i ett, i stort sett, total mörker.

  Den moderna feminismen är i grunden ett socialistiskt påfund och man känner igen flera ingredienser från gamla Östeuropa – kvinnorna måste ut i produktionen, barnen ska stoppas in i daghem och sedan skolor där de ska indoktrineras till goda medborgare enl den styrande allenarådande ideologin, fri abort ska hålla kvinnorna borta från fällan med stora barnkullar, osv.

  Det intressanta är att gamla Östeuropa och Sovjet misslyckades i stor sett med sin politik pga svårigheterna att få befolkningen att fullt ut anpassa sig till de kommunistiska idéerna, men främst pga den svaga ekonomiska utvecklingen – man klarade inte av att bygga tillräckligt många daghem, barnen gick i skolan bara för- eller eftermiddagar, några pengar till föräldraledighet existerade inte, familjerna kändes stora pga trångboddhet och barnkullarna blev ännu mindre av samma skäl.

  Sådana problem har inte vi, och då är det fritt fram för att realisera den feministiska utopin – tror man. Det kommer att misslyckas även här, inte pga svag ekonomi utan pga det faktum att man försöker förneka den medfödda naturliga könsidentiteten hos människorna. Man tror sig klara av det genom den sk genusvetenskapen men den är inne på fel spår och överlever bara genom statliga bidrag – inte genom att producera matnyttiga forskningsresultat.

  Vill uppmana alla, som utsätts för påtryckningar att anpassa sig till genushysterins krav i olika sammanhang – daghem, skola, jobb – att protestera och vägra lyda. Det tänker jag göra.

 2. Finns en till video med genusdebatt i TV 4:-) Här: http://www.youtube.com/watch?v=czF3Df7Z4c0

  kanske går att bädda in:

  • Givetvis så är det ett gigantiskt experiment som ingen vet vilka resultaten blir av. Genusvetarna är teoretiker, dvs de har teorier om hur saker och ting hänger samman med liksom den mesta forskning och de flesta teorier så finns det mer eller mindre stora fel i dem.
   Även forskning på ren vetenskap, typ Einsteins relativitetsteori, dvs mätbar vetenskap, har senare visat sig vara felaktig eller ofullständig och hur ska det då se ut i vetenskaper som vi inte ens kan mäta?

   Är det för övrigt inte lika fel att försöka mota in barnen i vissa lekar eller hindra dem ifrån att leka med vissa leksaker som att de i så fall skulle påverkas negativt av de leksaker som deras föräldrar lekte med en gång i tiden.
   Låt barnen själva välja, det finns ett skäl till att de tycker om vissa saker och inte tycker om andra.

   För att förenkla det något. Don’t fuck with mother nature.

   //Mr G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: