Mr Galahad

Tjejer tänder – på mig?

In Världen on 25 februari 2010 at 13:36

Aftonbladet ger idag oss män en insikt i kvinnans djupaste jag.

Tjejer tänder på den vanlige mannen – i smyg.

Tittar man på listan över de saker kvinnor tänder på i smyg så finner man.

10 saker tjejer gillar hos killar – i smyg

1. Skäggstubb
2. Nördighet
3. Hårigt bröst
4. Flitig bokläsare
5. Gråter till filmer
6. Sjunger med i låten medan man dansar
7. Grått hår
8. Att vara svettig efter träning
9. Glasögon
10. Sportdåre

Jag bockar av en efter en och med ett facit på 8 av 10 så finner jag till sist att kvinnor tydligen tänder på – Mig! 🙂

En annan sak att glädjas åt är Malin Wolins härliga krönika där hon skriver om: ”Varför envisas kvinnor med att tjusas av ärkesvin?”. Jag kan bara hålla med dig Malin. Det finns många inte supertrimmade, intelligenta mjukis killar med nördiga intressen som saknar en kvinna att dela sitt liv med.

Så till er damer därute som vill hitta drömprinsen kan jag tipsa om bibliotek, bokaffärer, rollspelsföreningar, teaterföreningar, datorföreningar och dylika platser för att påbörja sökandet. Det är på sådana ställen vi finns 😉

//Mr G

  1. Okej, jag är nyfiken på vilka 2 punkter som inte passade in på dig!!!

  2. Är det 14-åringar som besvarat frågorna eller fanns inte alternativet ”intelligens” med ?
    Väldigt många tjejer gillar killar med intelligens, alltså mer innehåll än yta om du förstår.
    Jag tror inte de tjejerna hittar några intressant killar på bibliotek, att vara läskunnig behöver inte innebära att man är intelligent.
    Rollspelsfreak är ofta jag-svaga individer som inte befinner sig långt från psykosen.
    Folk med teaterdrömmar är inte sällan narcissister som vill stå i rampljuset.

    Men visst, har man inte högre krav än att snubben ska ha behåring på lämpliga ställen och vara läskunnig med hjälp av glasögon så kan man kanske ha glädje av dina ”tips”.

    Malin Wollins åsikter uppskattas bara av andra bimbos och himbos. Att du hänvisar till dem säger en hel del om var du själv ligger på intelligenskurvan.

    • Jag tror att du nog har tagit detta på aningen för stort allvar, kanske skulle du lyfta blicken ifrån SCUM-manifestet lite och försöka le en smula åt alla de fånigheter som skrivs i media. Du skulle nog må bra av att sluta ta allt på så stort allvar.

      Dina egna förutfattade meningar om killar (och tjejer) som besöker bibliotek, spelar rollspel eller teater samt läser Malin Wollins krönika avslöjar dig som fanatisk eftersom du inte har förnuftet att ta till dig att alla kanske inte har samma åsikter som dig men trots det inte behöver vara dumma i huvudet för det.

      DET faktiskt en hel del om DIG ”anti-antifeminist”.

      DU får ett råd ”B”.
      Vidga perspektivet lite, öppna dina ögon för mer en det du själv lagt framför dig och se andra människors åsikter och tankar som likvärdiga dina. Du har lika lite som jag något facit. Du har en åsikt som är subjektiv för dina egna förutfattade meningar. Frigör dig ifrån tanken om att du har rätt och alla andra har fel och därför är dum i huvudet så ska du se att folk börjar lyssna mer till vad du har att säga.

      Ha ett underbart liv och välkommen åter.
      //Mr G

Lämna en kommentar