Mr Galahad

Hur många barn utsätts för dessa monster?

In Världen on 25 mars 2010 at 15:18

Denna kvinna misshandlar ett litet barn grovt och det var bara tur att familjen installerat en sk ”Nannycam” så att detta fruktansvärda övergrepp mot barnet avslöjades.
Hur många fler barn som utsätts för sådana övergrepp är det ingen som vet men det är sannolikt otroligt många fler än vad vi ens kan drömma om.

Sedan kan man ju undra varför man ständigt tittar snett på oss män i synnerhet när forskning påvisat att den vanligaste misshandlaren är modern, tätt följt utav moderns nya pojkvän, den klassiska styvfadern och först därefter den biologiska pappan…

Det är kanske dags att utmana dessa gamla fördomar nu.

//Mr G

 1. Mr G!

  Undra just hur Eva Sternberg får ihop detta med hennes syn att män inte bör lämnas ensamma med barn under tre år eftersom risken är så stor att barnen skadar sig då?

  Kolla hos KimhZa Bremer t.ex.:
  http://kimhza.wordpress.com/2010/03/25/eva-sternberg-ar-barnens-och-jamstalldhetens-fiende/

  • Ja jösses vilken drake, man undrar om hon öht har läst tidningarna för att inte tala om forskning kring just övergrepp och våld mot barn…

   Det som är mest skrämmande är att hon får sitta i våra största media och kräkas ut sina könsdiskriminerande och mansförnedrande åsikter oemotsagd.

   //Mr G

 2. varsågod och läs:
  http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6839786.ab

  ”Hur kan du lita på barnvakten? Det kan du inte. Ingen i hela världen kan man lita på. Inte någon. Bakom alla män som förgripit sig på sitt barn finns en kvinna som en gång litade på barnets pappa. Om du inte kan lita på dem som är närmast, hur ska du då kunna lita på en främmande kvinna som du hittat på internet?”

  Sådana här kopplingar borde ju fan kriminaliseras. Hur står de ut med sina liv dessa dekadenta journalister.
  Märker du att man vill inte kännas vid faktum att bakom många män som förgripit sig på sitt barn finns en kvinna som en gång misshandlade sitt barn, som nu blev man och ger igen …
  Man vet inte om man ska skratta elle gråta! Det är häpnadsväckande hur de varenda gång det är kvinnan som är monstret (och det är för fan lika ofta om inte oftare ändå) vinklar det till att mannen är ett genetiskt monster av naturen men kvinnans grymhet är ett undantag. Högst skrämmande tid!

  • Välkommen till verkligheten, skrämmande är precis rätt ord…

   //Mr G

  • Bara att köra genom transgenusmotorn: Bakom varje jude som misshandlat sitt barn finns en svensk som litat på juden…

   Insläppt i aftonbladet? Nä, skulle inte tro det. Eftersom både män och kvinnor förekommer som förövare borde man i jämlikhetens namn begära att man skrev: För varje förälder som misshandlar sina barn står en annan förälder som litat på denne.

   Men vi är några stycken som ser strukturen. Så fort man vill ha ett exempel på något dåligt tar man en man och vill man exemplifiera ett offer tar man en kvinna. Precis som nazisternas propaganda på 30-talet. Historien går i cirklar och människan upprepar sina dumheter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: