Mr Galahad

Inte en enda rad

In Världen on 19 maj 2010 at 12:32

Om hur man ska arbeta för att minska våld i nära relationer generellt, dvs både när offret är en kvinna och när offret är en man.

Som vanligt så handlar allting om mäns våld mot kvinnor, själva begreppet i sig är en grov generalisering av verkligheten och en könsdiskriminering.
Hade en politiker skrivit på ett liknande sätt om ”Muslimers våld” eller ”Romers kriminalitet”? Skulle inte tro det va…

Vad krävs för att ni ska lyssna på oss män, Nyamko, Hillevi, Annika och Desirée?? Vad krävs för att media ska beskriva verkligheten och därmed skänka insikt till folket istället för att underblåsa populistiska och halvfanatiska dogmer ifrån bla NCK, ROKS och andra som gång på gång ertappas med att ljuga om och förvränga sanningen för att främja sitt eget syfte. Dessa organisationer får dessutom miljoner i bidrag från olika håll för att göra just detta.

Undersökningar om våld mot kvinnor som likställer en knuff i en busskö med kvinnomisshandel och en bussvissling ifrån ett bygge med sexuella trakasserier. Inte så svårt att få extrema siffror med sådana frågeställningar eller hur?

Jag är besviken på dessa 4 kvinnor varav åtminstone en iaf jag trodde var mer objektiv och öppen i sitt tankesätt men jag hade tyvärr fel.
Jag är besviken på ett samhälle som jag till för ca: 8 år sedan trodde baserade beslut och policy på kunskap och vetenskap och inte politisk korrekthet och populism. Jag trodde själv på dogmerna och det som sades i media för inte kunde de väl ljuga och vilseleda folket. Idag vet jag bättre.

Efter åtskilliga metrar forskning, 100-tals historier ifrån män som berättar om övergrepp och kampen för att bli trodd samt 1000-tals timmar av debatterade med de fanatiska individer som i många fall kallar sig feminister. Så står det klart; man är inte intresserad av sanning och fakta.
Man vill enbart tillåta att det som stödjer den egna saken, när det egna hatet om ni så vill, får utrymme att synas eller höras.

Ta bara kvinnojouren i Uppsalas lyckade försök att förhindra en papparätts organisation att få tala inför en samling riksdagspolitiker. Är det beteende som gagnar samhällsutvecklingen enligt demokratisk ordning?

Folkets röst inbegriper tydligen inte de drabbade männens röster.

Den förste politiker som har modet att öppet gå ut och ifrågasätter och kritisera de dogmer och förutfattade meningar som vi indoktrinerats med under de sista 40-åren kommer att förtjäna och få min röst i ett eventuellt val.

//Mr G

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: