Mr Galahad

Sedan när blev lite klotter på en lapp hållbara bevis?

In Världen on 10 juni 2010 at 7:27

Förhandlingarna mellan parterna Magdalena Graf och Magnus Hedman är i det närmaste öppen krigföring och nu har Graf plockat fram en lapp där någon, Magnus påstår Magdalena, har klottrat ned några små anteckningar om fastigheter, fonder och lite annat följt av summor.  Detta påstår man ifrån Grafs sida är ”The smoking gun” dvs det väntade bevisen på att Magnus har de 50 miljoner han tros ha tjänat under sin tid som fotbollsproffs.

Nu till det intressanta, man vet alltså inte om dessa pengar existerar. Det finns inga kontoutdrag, eller andra bevis på att pengarna finns utan det är alltså denna lilla lapp med klottret som ska föreställa bevis.

”Graaf har tidigare hittat kopior på ex-mannens deklarationer som visar att han tjänat omkring 100 miljoner kronor före skatt, uppger Per E Samuelson. Efter skatt skulle summan hamna på cirka 50 miljoner.

–Vilket rimmar väldigt bra med tillgångarna på lappen som adderar upp till 40 miljoner kronor. 10 miljoner kan han ju ha gjort av med, säger Per E Samuelson.”

Ähum herr advokat, Magnus och Magdalena kan nog mycket väl gjort av med betydligt mer än så under den tid de levde ihop men det är som bäst spekulationer eftersom ingen verkar kunna visa hur mycket pengar som kommit respektive gått ut.

Spekulationer är inte bevis och det är inte klotter på en lapp heller.

Får man fråga hur mycket Magdalena dragit in till boet under åren de var gifta? På något sätt inbillar jag mig att det inte heller rör sig vanliga knegar löner heller direkt men de summorna verkar ingen intressera sig för utan fokus ligger enbart på att misstänkliggöra mannen.

En bodelning är precis som det låter som, en delning av det gemensamma boet, dvs bägge parternas ägande.
Av den anledningen är det av lika högt intresse att ha klart för sig hur mycket stålar Magdalena har kunnat dra in i boet.

Om man dömer Magnus Hedman till att betala pengar som han inte har till Magdalena så begår man ett både kränkande och rättsvidrigt misstag. Men det är ju klart sådana är ju vi män vana vid så det får kanske Magnus helt enkelt bara ta.

Fru Justitia är ganska enögd när hon bedömer kvinnor och män.

//Mr G

Annonser
  1. Skrämmande! Verkligen, snacka om man ska ha äktenskaps förord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: