Mr Galahad

Pappan beställde mordet på mamman eller??

In Världen on 22 juli 2010 at 11:35

Jaha och nu så är det återigen pappan till ett av offrets barn som ska misstänkas.

Att mannen är försatt på frifot, vilket pekar på mycket svag bevisning verkar inte hindra media ifrån att återigen blåsa upp det hela i stor artikel som får det svenska folket att ännu mer inbilla sig att det är vi män och i synnerhet pap…porna eller partnerna som är onda mördare.

Man griper efter halmstrån och följer varje idé (som kallas misstanke) som utredarna kan fantisera ihop. Men titeln på artikeln antyder att det är kartlagt att han faktiskt beställt mordet och att prövningen i domstol bara skulle vara en formalitet.

Fy fan för er Aftonbladet.

//Mr G

Annonser
 1. Vadå fyfan Aftonbladet? Här finns en pågående vårdnadstvist och sexuella övergrepp i bakgrunden. Är det långsökt av polisen att koppla samman det med att den misstänkte beställt mordet? Det verkar inte finnas andra som har haft motiv att mörda den mycket omtyckta mamman.

  • Detta är vaddå, den fjärde mannen man går ut med som misstänkt.
   Alla har gripits och släppts efter förhör varefter andra greps och släpptes efter förhör.
   Utredarna har inget särskilt att går på mer än logik och gissningar och att då som landets största tidningen gå ut med att polisen misstänker (utan att ha minsta bevisning som stödjer misstanken för då hade mannen gripits igen) utan tanke på människan bakom. Man gjorde likadant i både Arboga-fallet och i Karim-fallet och utredarna hade helt fel i bägge dessa fall.
   Man hänger ut helt oskyldiga män i jakten på att vara först med storyn och man tjänar stora pengar på att göra det utan att någonsin ens ha bett om ursäkt eller kompenserat den som i efterhand visat sig vara oskyldig. Är det rimligt tycker du?

   Att polisen misstänker en sak är inte lika med att det är så det gått till, och det är inte heller konstigt att man gör det eftersom det finns den historiken men därifrån är steget väldigt långt till att ha en fällande dom eller hur. Aftonbladet gör fel varje gång de tar en svag misstanke och gör det till en story eftersom man varje gång riskerar (och ibland också gjort det) att hänga ut oskyldiga människor som kanske aldrig kan återgå till ett normalt liv efteråt pga tidningarnas profithunger. En misstänkt kan få ersättning av JK för eventuella fel som skett i en förundersökning men den som hängts ut i en tidning kan bara få ersättning (en fånig sådan med tanke på kränkningen av den personliga integriteten) om tidningen påstått att denna gjort/är något som inte är sant. Det är ju sant att Tommi Karim var misstänkt för sin sambos död alltså får han inte en krona, trots att många faktiskt fortfarande tror att det var han som mördade sin sambo. Allt tack vare skrupelfria tidningar.

   Därför säger jag fy fan Aftonbladet.

   //Mr G

 2. Men vänta nu ett tag. Senate åren har mammor mördats av pappor vid infekterade vårdnadstvister. Även i det här fallet pågick det en sådan. Är inte den mest naturliga slutsatsen att dra att det är pappan som stred om vårdnaden när det inte finns en enda annan tänkbar fiende. Pappan var själv för feg för att begå brott så han anlitade torpeder. Inte alls fy av AB. Tvärtom modigt att skriva sanningen. Frågan är varför du skyggar för det mest uppenbara. Fy på DIG!

  • Sanningen herr Greger är vad sam faktiskt hänt. I juridisk mening är sanningen vad som kan bevisas har hänt.

   Att en förundersökningsledare vid polisen misstänker att det är så det hela gått till faller näppeligen under någon av dessa kriterier utan är precis som jag skriver gissningar måhända kvalificerade gissningar men ändock gissningar. Att utifrån detta som Aftonbladet gjort, hänga ut en mer eller mindre osubstansiverad anklagelse mot en individ som kanske eller kanske inte har något med kvinnans död att göra är oansvarigt och oprofessionellt innan man åtminstone har mer på fötterna än att de låg i en vårdnadstvist.

   Under många år har åtskilliga mammor falskt anklagat sina barns pappa för att begå övergrepp mot dem eller mot barnen i syfte att vinna just vårdnadstvister.
   Ska vi utgå ifrån att alla kvinnor som ligger i vårdnadstvist med barnets pappa alltid hittar på sådana lögner bara för det också eller vad?

   Utefter ditt resonemang så är det tydligen helt rätt att varje gång en kvinna som råkar vara mamma till ett barn råkar illa ut, blir skadad eller tom dödas så ska man alltid rent kategoriskt gripa pappan oavsett om det egentligen finns några bevis eller omständigheter som pekar mot honom som den skyldige.
   Ska vi införa kategoriska gripanden av alla invandrare på plats varje gång någon misshandlas ute på stan också då med tanke på att de är överrepresenterade i den brottsstatistiken?
   Eller varför inte helt enkelt lobotomera hela det manliga släktet eftersom vi män ju faktiskt är kraftigt överrepresenterade i all brottsstatistik i jämförelse med kvinnor.

   Det är dags att peta bort bomullen mellan öronen nu Greger.

   //Mr G

 3. Här fanns even misstanke om sexövergrepp med i bilden. Det börjar bli lite väl vanligt med pappor i Sverige som mördar för att de är på väg att förlora vårdnaden. Vilket samtidigt visar att det helt rätt att inte ge dom vårdnaden. Det är min teori att en normal pappa börjar inte strida om vårdnaden när sexövergreppen avslöjats. De fall jag känner till har papporna velat ha övergreppen utredda och under tiden vägrat träffa sina barn. Väntat till de är rentvådda. En pedofil som strider om vårdnaden gör det för att övergreppen ska hamna i skymundan och så upprepar han att det är mamman som anklagar honom när alla vet att det i själva verket är barnet som har berättat för mamman.Vem försöker de lura? Förmodligen sig själva. Ja vad vinner pedofilen på såna lögner hörrö? De kan man undra tills mullen faller ur öronen.

  • Jadu Greger du talar som du har förstånd till.

   Sexuella övergrepp mot biologiska barn är avsevärt mycket ovanligare än vårdnadstvister och även om det i en hel del sådana framkommer anklagelser mot mannen, oftast ifrån den konfliktdrivande kvinnan, så är en anklagelse inte samma sak som ett bevisat brott.

   Vi vet idag att åtskilliga av de män som under 90-talets incesthysteri blev dömda för sexuella övergrepp mot sina barn med största sannolikhet blev oskyldigt dömda av ett rättssystem som led av häxjaktsfasoner. Det finns flera fall där barnet när det växt upp och blivit stark nog i sin egen identitet avslöjat lögnerna och friat pappan.
   Sexualbrott är det enda brottet i det svenska rättsväsendet där en person kan bli dömd utan minsta bevis om att brott faktiskt ägt rum. Ord står ofta mot ord och forskning har tydligt visat att de flesta av oss skänker en kvinna mer trovärdighet än en man. Således blir mannen dömd enbart på en kvinnas ord vilket gör det möjligt att manipulera rättvisan för egen vinning.

   Varje år dödas ca: 22 personer av en närstående, dvs 1 på nästan en halv miljon invånare dödas på detta sätt.
   var femte av dessa är en man och resterande alltså kvinnor. Motivet till dessa dödsfall registreras inte och kan därför inte analyseras men medialt så får de kvinnliga dödsfallen avsevärt mycket mer uppmärksamhet än de manliga trots att dessa ofta är mer utstuderade och grymma. Ett exempel som enbart nämnts i media som mord och inte relationsbrott: En äldre man binds vid en stol och misshandlas under tortyrliknande former (Bla så slog kvinnan in spikar i hans knän)till döds med en slägga. Kvinnan använde sig av två manliga kumpaner som hon övertygat om att mannen våldtagit henne och att hon ville få honom att känna sig lika maktlös.

   Jag vet inte om du har barn men det har jag.
   Om någon skulle anklaga mig för att ha våldfört mig på mina barn så skulle jag be personen fara åt helvete eftersom jag vet att han/hon ljuger. Skulle jag någonsin hamna under utredning så skulle jag alltså veta att anklagelserna är lögner.
   Kommer dessa lögner ifrån min exfru i syfte att vinna en vårdnadstvist så skulle jag vara djupt oroad över vad mer för dumheter denna uppenbart omoraliska människa skulle kunna hitta på.
   Det finns något som kallas PAS (Parental Alienation Syndrome) som i korthet går ut på att en förälder genom manipulation får ett barn att hata den andre föräldern. Det kan vara så enkelt som att en mamma eller en pappa snackar en massa skit om den andre inför barnen eller tom till barnen och detta kan då påverka barnens syn på den andre föräldern negativt. Ett barn har inte förstånd att inse att mamma eller pappa ljuger och utgår givetvis därför ifrån att det är sant oavsett hur osannolikt det verkar. I de mer extrema fallen så kan ett barn utveckla minnen utifrån vad mamma eller pappa berättat och alltså helt enkelt hjärntvättats att tro att en sak som alltså inte hänt faktiskt hänt.
   En vanlig polisutredare har inte adekvat utbildning för att se tecknen på sådan manipulation och därför har vi alltså barn som vittnar om övergrepp men som när de blivit vuxna och inser att deras minnen inte stämmer tar tillbaka hela sin historia.

   Hur som helst så är det sista jag skulle göra i den situationen att luta mig tillbaka och invänta utredning. Vet du hur lång tid en sådan kan ta? Vi talar om år, under vilka mina barn alltså skulle vara oskyddade ifrån en människa som inte drar sig ifrån att ljuga om horribla saker för egen vinnings skull.
   Dessutom så vet jag att de flesta vårdnadstvister som slutar i enskild vårdnad gör det för kvinnan (ca: 90%), ett av de vanligare skälen är för att barnen levt ensam med henne och inte med pappan under en lång tid och då ligger det i barnets bästa att förlora kontakten med sin pappa.

   I princip alla de fall som jag känner till (och det är inte en blygsam summa fall) där papporna blivit anklagade för sådana här typer av brott, sant eller ej, så har mamman fått enskild vårdnad och barnen i realiteten förlorat kontakten med sin pappa helt och hållet. I de flesta av dessa fall har han inte blivit fälld för brott, han bedöms som likvärdig förälder och är den som kämpat och kämpat för att få vara en del av sina barns liv. Men detta till trots så förlorar han alltså i alla fall.
   Med den kunskapen om hur verkligheten fungerar så finns det inte en chans att jag skulle lägga mig platt och invänta utrednings svar om detta mot förmodan skulle hända mig.

   Mina barn älskar mig och jag älskar dem, nåde den som försöker komma oss emellan.

   För övrigt så är pedofilen en oerhört ovanlig person och det enda skälet till att vi öht känner till begreppet är medias sensationslystnad där varje anklagad man görs till fullfjädrad pedofil.
   Minns du hur media behandlade Södertälje flickan på 80-90 talet? Hon som detaljerat berättade om satanistriter med kannibala inslag där barn och kvinnor våldtogs mördades och åts upp av mäktiga svenska män.
   Eller hur media behandlade obducenten och allmänläkaren under samma tidsperiod?

   Idag undrar vi hur man kunnat dra sådana fantastiska växlar på ingenting, man hade en liten sjuk flickas ord som inte en enda gång kunde ledas i bevis och man hade en 4 årig lite flicka med en sjuk mor i vårdnadstvist med allmänläkaren som påstods kunna berätta om hur hon som 1 åring bevittnat den rituella slakten på den prostituerade da Costa.
   Att det fanns betydligt andra mer intressanta misstänkta, som Gonerka den polske styckmordsdömde mannen som polisen aldrig ens förhörde om mordet trots att han var känd som da Costas kund. Det bortsåg man helt och hållet ifrån, sensationen var ju större om två läkare genomfört mordet.

   Ett råd: Läs på lite statistik, läs några domar och sitt gärna med på några rättegångar. Jämför gärna mediabilden med utredningsbilden så ser du snart mönstret. Du kommer aldrig mer att läsa en tidning på samma sätt igen.

   //Mr G

 4. Misstanke om sexövergrepp? Vadå, mammans fantasier som skulle hjälpa henne i vårdnadstvisten, eller? Ska pappan vägra träffa sina barn när det finns en misstanke? Ska folk vara skyldiga tills motsatsen bevisas (vilket aldrig kan ske i ett sådant fall)? Gregers irrande logik kan nog bara delas av ”överlevare” och andra totalitära feminister.

  Ett tragiskt mord som jag hoppas att polisen löser utan kvällstidningarnas spekulationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: