Mr Galahad

Om Eva Brunnes kritik riktades mot rasister så kan man fråga sig varför SD känner sig träffade – om de nu inte är det alltså?

In Världen on 06 oktober 2010 at 14:09

Jimmy & Co protesterade mot Biskopens predikan om mänskliga rättigheter och alla lika värde genom att helt enkelt lämna storkyrkan mitt under predikan.

Om de nu som de påstår inte är ett rasistiskt parti så kan man ju fråga sig varför de då kände sig så träffade av kritiken mot just sådana krafter? Och nu ber Jimmy kungen om ursäkt.

Vad ska man säga, barnsligt, patetiskt och avslöjande är alla ord som poppar upp när jag ser nyheten.

  1. […] Mr Galahads kommenterar att eftersom SD inte ser sig som ett rasistiskt parti, så borde man väl inte ta åt sig av det predikan. Vilket man naturligtvis kan ha som åsikt. Å andra sidan så förtydligar Åkesson vad de reagerar på i en artikel, och det handlar inte om att man vänder sig emot att man predikar mot rasism. – Hon hyllade demonstrationer där det förekommer vänsterextrema grupper som riktar våld och hot mot oss. Och där folk ropat att jag ska utvisas. Jag kände att jag började må dåligt fysiskt. /../ – Det första etikettsbrottet sker i predikstolen. Man bjuder inte in en gäst för att sedan kränka gästen. /../ – Det här var partipolitiskt. Predikan går inte att tolka på annat sätt än att den var riktad mot oss och våra 20 riksdagsledamöter som kommit. /../ – Man reagerar ju väldigt känslomässigt när någon ger uttryck för förakt för den situation som vi befinner oss i. Biskopens predikan var oförskämd och respektlös. Fruktansvärd. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: