Mr Galahad

I det feministiska Sverige skjuts rättssäkerheten i sank

In Världen on 05 juli 2013 at 15:04

I det feministiskt indoktrinerade samhället finns ingen annan möjlig förövare än en man.

Ingemar Westlund greps misstänkt för mord efter att han hittat sin fru död. I ”P1 Dokumentär” avslöjas nu att polisen var så inriktade på hans skuld att de missade tydliga spår av det man nu vet – att hon dödats av en älg.

Image

Han vaknade av att sambon Anna skrek för sitt liv.
Men ingen trodde på historien om en okänd mördare som dök upp i lägenheten.

Enligt den i grundlagen fastslagna objektivitetsprincipen ska domstolar och offentlig förvaltning genomföra sin tjänst och eventuella undersökningar med ett objektivt perspektiv.

Om du som man berättar om att en okänd individ tagit sig in i lägenheten och mördat din sambo (Fallet Tommie Karim) eller att du hittat din kvinna död i skogen och inte vet vad som hänt. Så måste förundersökningsledare, åklagare och andra berörda individer behandla din information som en av flera ledtrådar som ska följas upp och undersökas.

Så sker inte alltid idag, dels pga den ökande press som polisväsendet har på sig att lösa brott så snabbt som möjligt men också mycket pga den bild av våld mot kvinnor som målats upp av feministiska företrädare, kvinnorättsorganisationer och många, många fler.
I deras världsbild finns det inga andra förövare än män. Det kallas mäns våld mot kvinnor istället för våld i nära relationer vilket vore mer lämpligt med tanke på hur statistiken ser ut.
Var 3e anmält fall av våld i nära relationer görs av en man och var 4e dödsfall till följd av sådant våld är också det en man.

Visst är det så att en stor andel av det våld som drabbar kvinnor sker i nära relationer men det innebär inte att man kan utgå ifrån att det alltid är så.

Image

Rättvisan är inte alltid blind

 

Rättsäkerheten sätts ur spel och i värsta fall så tillåts den riktiga mördaren begå ytterliggare brott såsom i fallet Karim där en kvinna vid namn Camilla Lifvendahl också fick sätta livet till medan åklagare och polis pressade Tommie hårt för att få honom att erkänna ett brott han inte begått. När sanningen uppdagades fick han inte ens en ursäkt ifrån samhället.

Jag påstår inte att feminismen ensam bär skulden för sådant här men de bär en del av den igenom sitt envisa hävdande av en världsbild som inte stämmer överens med verkligheten samt sin ensidiga propaganda kring våld i nära relationer.

 

//Mr G

Annonser
 1. Toktanten Antonsson har ägnat dig ett helt inlägg i sin helgalna blogg! 😦

 2. Ytterligare ett bra exempel på vad jag talar om.
  I en värld där man inte ser på män i allmänhet och närstående män i synnerhet som den självklare gärningsmannen, skulle sådant här inte hända.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17118117.ab

  //Mr G

  • Verkligen synd om killen!! 😦 Och intelligensmaffian inne på otäcka bloggen går ju verkligen i spinn!! Otrevligt folk!!

 3. Gulle dej, Bitten. Du är väl för rar… Jag har en granne som surar för en oförrätt som inträffade 1997. Hon har inget kul liv. Är du likadan eller? Synd om dig i så fall.

 4. Det är antagligen bäst att tillägga att det inte är mig hon är sur på utan en annan granne. Lika trist för det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: