Mr Galahad

Är det inte dags att lyfta på den feministiska slöjan?

In Världen on 09 mars 2014 at 13:38

Här kommer ett intressant knep för att bli lite mer offer.

”Jag vet. Jag är en jävla fitta. Som ska hålla käften. Det påminner mejlskribenter mig om. Så gott som dagligen. Det är sjukt men sant: Sverige är ett land där män hatar kvinnor.”

Så då är det klarlagt att hon hatas, för att hon är kvinna och det är ju hemskt.
Sedan fortsätter hon med att beskriva ”verkligheten”.

”När 17 till 20 kvinnor varje år dödas av män de lever med, här i Sverige.”

”För 78 kvinnor kommer bara i dag, på internationella kvinnodagen, att få en hård knytnäve slagen i sitt ansikte, få en spark i magen, bli släpad i håret genom sitt eget hem innan midnatt.”

Detta är ju fruktansvärt tänker varje individ som inte redan vet eller som inte orkar ta reda på fakta. Dessutom så eldar det på hatet mot män (För det är ju givet att det är männen som är roten till allt detta onda).

Men låt oss syna saken lite i sömmarna.

Den riktiga icke genusfierade verkligheten.
Varje år dödas ca: 21 personer av en närstående, ca:16-17 av dessa är kvinnor de andra är, hör och häpna män. Dvs att ca: mellan var 5e eller var 4e dödad är en man.

Det stämmer att ca: 28 000 kvinnor varje år anmäler att de blivit misshandlade men det är inte ens hälften av dessa som blivit det av en närstående. Övriga har oftast blivit det i arbetet eller av okända individer på krogen.
BildI verkligheten så är det alltså ca: 32 kvinnor som varje dag utsätts för våld ifrån en närstående, men utifrån de nya rönen kring våld i nära relationer så är det också lika många män som utsätts för samma sak. (Källa BRÅ och SCB)

Man kan ju ställa sig frågan hur män som utsatts för våld av sin kvinna men inte får något stöd någonstans och inte heller medges vara ett offer ifrån samhällets perspektiv, reagerar när de för den 70-11te gången i ordningen får läsa hur synd det minsann är om kvinnorna. Dessutom spetsat med extra feministiska, förlåt felaktiga siffror.

Staten satsar miljardbelopp på insatser för att minska våld mot kvinnor men inte en enda liten ynka krona på insatser för att minska våld mot män. Insatser som för övrigt hittills inte verkar ha gett några mätbara resultat.  
Detta möjliggörs av en mediakultur som inte behöver bry sig om fakta när de ska beskriva verkligheten. Så länge den verklighet de beskriver ligger utmed den feministiska partilinjen så kan de fortsätta men jävlar i mig vad de får passa sig om de skulle drista sig till att beskriva saker som falska våldtäktsanmälningar eller våld i nära relationer mot män. (Forskning har visat att mellan 7-12% av alla anmälningar om våldtäkt kan bevisas som falska)
Så länge media tillåts fortsätta med sin skeva beskrivning av verkligheten så kommer det stora flertalet människor fortsätta med att gå på deras lögner.

Är det inte dags att vi lyfter den feministiska slöjan och tittar på verkligheten utifrån riktiga siffror och fakta? Enbart genom att se hela bilden av samhället kan vi någonsin nå någon slags jämlikhet. Vi kan inte stirra oss blinda på antalet kvinnliga VDar eller jämföra inkomster utan att samtidigt ta hänsyn till saker som urval och den fria viljan att inte arbeta mer. Låt politikens grund vara faktiska siffror som beskriver HELA verkligheten och inte bara en yttepytte lite del av den.
Lyssna på BÅDE männens OCH kvinnornas problem och försök hitta den gyllne medelvägen istället för att helt bortse ifrån alla problem som män kan tänkas ha bara för att de råkar vara födda som män.

//Mr Galahad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: